Planteproteiner - Gode for dig og godt for klimaet

Økologisk ærteprotein Golden Pea

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Økologisk ærteproteinpulver

Alver Golden Pea er økologisk og indeholder 80% protein pr. 100 gr. Den indeholder også vitaminer, mineraler, proteiner, kostfibre se næringsdeklarationen og læs om flere af ærtens sundhedfremmende karakter nedenfor.

Hvordan kan den bruges?

Golden Pea er lysegul i farven, fin i strukturen og er neutral i smag og lugt. Det gør den nem at bruge som ingrediens til at booste ernæringsniveauet i veganske og vegetariske retter og fødevarer.

Golden Pea er muskelstyrkende og har en god mættende effekt.

Protein elementet fungerer som jævner i supper, saucer og andre varme retter, men Golden Pea fungerer også fint i smoothies og shakes. Kun fantasien sætter grænser for brugen af vores planteproteiner fra Alver.  

For at se priser besøg vores webshop. Er du en virksomhed så er du velkommen til at læse mere om vores B2B samarbejde.

Generelt om ærter 

Ærteprotein er rig på en række aminosyrer og jern, der hjælper med at fremme muskelvækst, Ærter er fulde af vitaminer, mineraler, proteiner, kostfibre og antioxidanter. Rent faktisk indeholder ærter mere end dobbelt så meget protein end grønne bønner gør.
Ærter har et højt indhold af antioxidanter, de mange antioxidanter og anti-inflammatoriske forbindelser sikre sunde blodkar.
Det høje fiberindhold sikrer en god fordøjelse, og sidst men ikke mindst, er ærter især rige på K-vitamin. K-vitamin er vigtig for at fastholde Kalcium i knoglerne og kan dermed forebygge knogleskørhed. Den er rig på en række aminosyrer og jern, der hjælper med at fremme muskelvækst. Madpyramiden.dk