Planteproteiner - Gode for dig og godt for klimaet

Mungbønneprotein Golden Bean – klimavenlig planteprotein

Mungbønne protein

Alver Golden Bean er mungbønne proteinpulver som indeholder 85% protein pr. 100 gr., mineralerne magnesium, zink, kalium og kalcium samt vitaminerne K og B. Se næringsdeklarationen og læs yderligere om mungbønnens sunde egenskaber nedenfor.

Golden Bean er lysegul i farven og er neutral i smag og lugt, hvilket gør den nem at bruge som ingrediens til at booste ernæringsniveauet i veganske og vegetariske retter.

Hvordan kan den bruges?

Golden Bean gør sig fortrinligt som supplement til mel i al slags bagværk fra pandekager, over brød til kager, da den giver dejen en tæt struktur og har en god mættende effekt.

Protein elementet fungerer som jævner i supper, saucer og andre varme retter men Golden Bean fungerer også fint i smoothies og shakes. Kun fantasien sætter grænser for brugen af vores planteproteiner fra Alver.  

For at se priser og mængder besøg vores webshop. Du er også velkommen til at læs mere om vores samarbejde med danske fødevareproducenter.

Generelt om Mungbønnen. Du finder mungbønner nederst i madpyramiden sammen med bælgfrugterne. Mungbønner er en god kilde til energi, og de har et højt indhold af kostfibre og proteiner.

Proteinerne er byggesten til dine muskler og væv, og de gør også din krop mæt. Mungbønner er en kilde til vitamin K, som hjælper dine sår med at hele og styrker dine knogler. De har også et højt indhold af flere af B-vitaminerne, som hjælper din krop med at omdanne måltidet til energi.

Samtidig er mungbønner en kilde til mineralerne kalk, kalium, fosfor, jern og zink som hjælper din krop med at vedligeholde dine knogler, muskler, dit blodomløb og dit immunforsvar. De er også en kilde til magnesium, som hjælper din krop med at optage kalcium fra resten af måltidet, og som kan afhjælpe kramper i musklerne. Madpyramiden.dk