Planteproteiner - Gode for dig og godt for klimaet

Handelsbetingelser

Indledning

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af 4BetterLife ApS, CVR-nr. 41245174, tlf. nr. 26802674, Ny Vestergårdsvej 21-23, 3500 Værløse (herefter kaldet ”4BetterLife” eller ”vi”).

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

 

Bestilling af vare

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer løbende bestillinger, og du træffer os telefonisk på ovennævnte tlf. nr. i tidsrummet 09:00-15:30 mandag-torsdag og 09:30- 14:00 fredag.

Når du afgiver en ordre, modtager du en autogenereret e-mail med en bekræftelse på ordren. Når vi har pakket din ordre og afsendt ordren, så modtager du via e-mail en faktura, som er vedhæftet, som pdf-fil. Fakturaen indeholder bl.a. leverings- og track- & trace-oplysninger.

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din faktura, kan du sende en mail til info@4BetterLife.dk

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på 4BetterLife.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.

 

Priser og betaling

På 4BetterLife.dk kan du benytte følgende betalingskort:

– VISA/Dankort 

– Mastercard

– Mobilepay

Der opkræves ikke kortafgift på 4BetterLife.dk. Vi bruger ikke forsendelse pr. efterkrav, giro eller checks. Alle opgivne priser er i DKK og inkl. moms og andre afgifter.

Betaling for bestilling sker ikke, før vi har afsendt varer til dig. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. De oplysninger, du indtaster ved brug af betalingskort, sendes direkte til Nets i krypteret form, dvs. det kun er Nets, som kan læse disse oplysninger. 4BetterLife har ikke adgang til oplysningerne.

Levering 

Varer bestilt på 4BetterLife.dk leveres kun i Danmark. Bor du i et af de andre Skandinaviske lande og vil du gerne købe vores varer så kontakt os via vores kontaktside.  Gratis fragt ved køb over 399 kr., jf. nærmere om betingelserne nedenfor. 4BetterLife bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden for 1-3 hverdage, dog må der påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier.

Pakker sendes med DAO eller Postnord. Paller sendes med Danske Fragtmænd.

Fragtgebyr i Danmark:

DAO 365 Pakkeshop og Hjemmelevering

– Ordrer på mere end 399,- kr., der sendes med DAO 365:  kr. 0,- / Fri fragt
– Ordrer på mindre end 399,- kr., der sendes med DAO 365: kr. 29,-

  • Hvis du ikke kan vælge DAO Hjemmelevering under bestillingsprocessen, er det fordi der er en vægtgrænse på 3 kg. 

Postnord
– Alle ordre uanset størrelse til levering som: Direkte til privatadresse/erhvervsadresse eller Postnord Droppoint: kr. 39,-

5. Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dato du modtager varen, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Fortrydelsesretten kan udøves ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail uden at angive nogen bestemt grund til fortrydelsen. 

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse:

4BetterLife ApS
Ny Vestergårdsvej 21-23, 3500 Værløse
E-mail: info@4BetterLife

Skriv ”Fortrydelse” i emnefeltet og husk at anføre ordrenummer.

BEMÆRK: Vi sælger fødevarer. Af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager har du derfor ikke mulighed for at fortryde dit køb hvis emballagen er brudt. 

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os. Du skal returnere varen til ovennævnte adresse. Du skal returnere varen uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt.

BEMÆRK: Du er selv ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Bemærk også, at du selv skal bære omkostningerne forbundet med returnering af varen.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. 

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ved personlig levering på adressen. 

Hvis du ønsker mere information vedrørende din 14-dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

6. Sikkerhed

Alle betalinger på 4BetterLife.dk. foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse informationerne. 4BetterLife har ingen rettigheder hertil.

Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.