Planteproteiner - Gode for dig og godt for klimaet

B2B

Vi tror på partnerskaber

VI SÆLGER PLANTEPROTEINER SOM INGREDIENS

Er du fødevarer producent og ønsker du at byde ind på de stadig voksende marked for plantebaseret og savner du planteprotein der kan øge ernæringsværdien af dit produkt så kan det være vi kan hjælpe. Alvers 100% naturlige microalge Golden Chlorella er velegnet som ingrediens i fødevarer, da den ikke smager, lugter eller farver maden. Det er særligt bemærkelsesværdigt da mikroalger typisk kan have en stærk smag.  

Vi ser et stort potentiale i at tilføre Alvers proteinpulver i veganske og vegetariske retter, men særligt brugen af proteinerne som ingrediens i helt almindelige fødevarer som brød, drikkevarer og supper kan øge fødevarens ernæringsværdi væsentligt. Det er særligt interessant i forlængelse af danskernes stadig stigende fokus på sunde, naturlige og ernæringsrigtige fødevarer.

Er du køkkenansvarlig og mangler du inspiration til at server en mættende vegetarisk ret så kan vores proteinrige pasta måske være en løsning. Vores pasta med 25 % planteprotein mætter og smager som det pasta du kender og er hurtig kogt. Vi har to forskellige slags pasta fusilli og penne.   

For B2B tilbyder varerne i bulk til konkurrence dygtige priser, varerne bliver pakket i kasser af 10 eller 20 kg hvilket gør det nemt at arbejde med i køkkener og som fødevareproducent. Vi er også åbne for private label samarbejde hvis du ser noget i vores webshop som er interessant.  I vores webshop finder du de tre proteinpulvere og kan læse en nærmere beskrivelse af dem samt se deres ernæringsprofil samt se det proteinrige pasta vi forhandler. Er du køkkenansvarlig eller fødevareproducent og interesseret i at høre om mulighederne for et samarbejde, kan du kontakte os her.[/read]

ER DU FRA DETAILHANDLEN?

Vi er stolte af vores webshop, men vi vil gerne have at så mange danskere som muligt får glæde af Alvers klimavenlige planteproteinprodukter. pasta med Golden Chlorella og Golden Bean glutenfrit og almindeligt, giver forbrugerne mulighed for nemt og bekvemt at tilføre planteproteiner i deres daglige kost og så er de ovenikøbet børnevenlige.

Der bliver løbende udviklet på de nuværende produkter og udviklet nye spændende produkter til sortimentet. I vores webshop kan du få et overblik over varerne og se en nærmere beskrivelse af dem. Er du forhandler, og vil du tale med os om at sælge Alvers produkter i din butik, så er du velkommen til at tage kontakt til os her.